Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Тешњарско чаролијање, 28. децембар 2022. год.

Posted 29.12.22.

У холу школе одржана је промоција едиције Чаробно село Жељане Радојичић Лукић. Преносимо њене утиске са промоције: 

"ТЕШЊАРСКО ЧАРОЛИЈАЊЕ
Немам речи којима бих вам могла описати то гостопримство које смо моје, Ана и Катарина, доживеле синоћ у ОШ "Сестре Илић" у Ваљеву. Знате оно када осетите да сте добродошли, да вас људи и дочекују и испраћају пуног срца, са дивном енергијом и да све што чине, чине јер тако осећају.
Директорка школе је педагог, дама отвореног ума и срца, непосредна, сигурна и у себе и у свој рад, без "фолирања", без гарда, без неснађености, напротив. То је оно што издваја директоре и што нам казује да може и другачије да се руководи установом, а не само на дреку, галаму, непристојно понашање, омаловажавање, дискриминацију и дискредитацију колега и све друго што, нажалост, можемо доживети по појединим школама Србије. Пример за углед и зато мој респект.
Ослушнух колектив и пожелех да сам његов део, јер када видиш такве школе и колективе, не можеш, а да не пожелиш да будеш део склада.
Хвала драгаој Снежи, учитељици ове школе, добром човеку, а добрим људима Васиона несебично помаже, да све раде са лакоћом. Тако је било и синоћ, па је нама остало само да уживамо у свим даровима ове сјајне ваљевске учитељице, њених чаробнастичних ђака и њихове школе."