Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Централна приредба поводом Дана школе, 10. јун 2022. год.

Posted 13.06.22.
Драги гости имали су прилику да уживају у програму ученика наше школе. Маша, шести разред и Вук, ученик седмог разреда, водили су нас кроз програм од хорских тачака, преко рецитала, сцена из представе ,,Лајање на звезде“ до фолклора.
Програм је почео соло песмом ,,Молитва“, у извођењу Марије, ученице осмог разреда, уз пратњу хора. Песму ,,Балада о пчели лењивици“ Милована Данојлића рецитовала је Ива Крсмановић, а песму ,,Где је Цица“, Селена Протић – ученице четвртог разреда. Чули смо још једну евровизијску песму – ,,Оро“ у извођењу ученица осмог разреда и пратњу хора.
Јован на француском, а Теодор на српском језику, поделили су са нама своје дечачке бриге из ђачких дана. Подсетили смо се атмосфере са часа, још занимљивијих тренутака између часова – када је најлепши живот био ,,испред школе“ у сценама из представе ,,Лајање на звезде“ и зашто би Марија волела да се врати баш у те дане.
,,Пријатељство се не бира, оно бива ко зна због чега, као и љубав“, потврдио нам је хор у извођењу Бајагине песме ,,Моји су другови“ и хор осмака у извођењу ,,Матурске песме“, Марка Булата.
Игре из Баната и игру Бугарка припремила је фолклорна секција наше школе.
Тренутак који су сви ишчекивали – директорка школе Зорица Лазић уручила је дипломе и награде најуспешнијима, а присутни наградили богатим аплаузом.
Резултати на спортским и културним манифестацијама, такмичења на свим нивоима из многих предмета, донели су нам бројне дипломе и награде.
Награђени су учесници републичких такмичења – ученици и наставници ментори ученика. Најуспешнији такмичар генерације је Анђела Павић VIII-3.
Ученик одељења VIII-1 je Зоран Марић, VIII-2 Јована Мојсиловић и VIII-3 Стефан Божић.
Титулу ђака генерације у школској 2021/2022. деле Јована Мојсиловић VIII-2 и Стефан Божић VIII-3.
Спортиста генерације је Сава Џоковић VIII-2.
Честитамо свима и желимо им да наставе да нижу успехе!
Слике можете погледати на овом линку.