Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Међународни дан толеранције, 16. новембар 2019. год.

Posted 17.11.19.

 У организацији 7/2 обележили смо Међународни дан толеранције, дан који би могао да траје целе године. Ученици су на часу одељењске заједнице подсетили кроз презентације и радионице да је потребно уважавати туђе мишљење, туђа уверења и осећања, да је толеранција заснована на знању, отворености, слободи мишљења и комуникацији. Ученици су израдили паное, припремили предавања, пантомиму као подршку глувонемим особама и активно учествовали у радионици Европска железница по слободном избору. Кроз размену мишљења научили су да је врло важно држати се својих уверења, али и да је битно не наметати своје ставове, јер свако треба да створи сопствену слику о друштву у којем живимо. Закључак свих активности јесте да је толеранција хармонија у различитостима.
Организатор и реализатор 7/2 и одељењски старешина Гордана Мијаиловић. Часу присуствовале проф.информатике Даница Бранковић, проф. српског језика и књижевности Милица Јаневска и психолог Јована Настић. СЛИКЕ

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА УПИС У ПРВИ РАЗРЕД

 

Родитељи који су заинтересовани за упис детета у нашу школу, а нису то учинили пре увођења ванредног стања, могу исказати своју заинтересованост на мејл адресу ossestreilicva@gmail.com или преко Портала еУправа.

Уколико се пријавите на нашу мејл адресу неопходно је да доставите следеће податке о детету:
 Име и презиме
 Адреса становања
 Датум рођења
 Контакт телефон
Родитељи који су исказали заинтересованост за нашу школу пре увођења ванредног стања немају обавезу да се пријављују на Портал еУправа.
Пријаву детета и све информације можете добити и на телефон 221-392 сваког радног дана у периоду од 9:00 до 11:00 часова.
Уколико родитељ не искаже заинтересованост ни на један од горе наведених начина, не доводи у питање упис детета у први разред.
Преко Портала еУправа школа ће моћи да преузме сва неопходна документа за упис Вашег у нашу школу, а потом и да преко истог Портала користи услугу заказивања тестирања.
Све важне информације и даље ће Вам благовремено бити доступне на сајту школе.

Директор школе
Зорица Лазић

 

 

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ - Електронска пријава за полагање пријемног испита за специјализована одељења 

 

https://prijavazaprijemni2020.mpn.gov.rs/

 

 

 

 

 ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Драга наша децо и родитељи,

Од 17. марта доступна вам је настава на каналу РТС-3, по распореду који је објављен на сајту Министарства просвете. Линк за распоред наставе је https://www.rasporednastave.gov.rs/osnovne-skole.php

Такође, наставни садржај можете пратити и на платформи РТС Планета.

У току ванредне ситуације, додатни наставни материјал ће вам бити достављан путем мејла или друштвених мрежа. 

Такође, ваша је обавеза да евентуалне домаће задатке достављате на исти начин. 

Више информација можете добити од одељењских старешина.