Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
Свакодневне активности

Дан пешачења, 15. септембар 2018. год.

Posted 17.09.18.

15. септембар - Дан пешачења, у организацији планинарског друштва "Повлен", обележили смо шетњом уз реку Градац, бисер нашег града. Актери су ученици одељења 3-3, 3-4, са својим учитељицама Снежаном Цветиновић и Мирјаном Тулимировић, као и сви ученици петих и шестих разреда са својим наставницима физичког и здравственог васпитања и одељенским старешинама: Љиљана Игњатовић, Душан Миловановић, Милан Дракул и Марија Ножица. Провели смо диван дан у природи о чему сведоче фотографије.

Read the rest of this entry »

У парк крочи, у причу ускочи, 15. септембар 2018. год.

Posted 16.09.18.

5. септембaр 2018 - Дружили смо се у Јадар парку са Матичном библиотеком Ваљева у програму "У парк крочи, у причу ускочи". 
Ученици 2-2, њихове сестре, браћа и родитељи су присуствовали програму ЈКП Видрак поводом Светске акције "Очистимо свет". Деци је приближен значај књига и очувања природе. Радници Видрака су показали део својих активности. 
Слаткиши и маскоте Видри су обрадовале и насмејале присутне.
На крају је било времена и за игру са другарима. Слике

Read the rest of this entry »

У здравом телу здрав дух, 8. јун 2018. год.

Posted 10.06.18.

Излет на Пећину - Ученици IV-3 и IV-4, провели су лепе тренутке у игри и дружењу у природи и уживали су у разним спортским изазовима. Слике

Read the rest of this entry »

Продајна изложба радова Продуженог боравка, 8. јун 2018. год.

Посета Пољопривредној школи, 1. јун 2018. год.

Posted 7.06.18.

У посети Пољопривредној школи били су ученици 4. разреда. Имали су прилику да виде разне ратарске и повртарске културе, воћњаке, ботаничку башту, стакленике, модерну пољопривредну механизацију, стаје за разне врсте стоке и животиње које не живе у нашим крајевима, као што су ламе и патуљасте овце и козе. Било је то веома занимљиво и поучно искуство! Слике

Read the rest of this entry »

Емпатија, 30. мај 2018. год.

Posted 31.05.18.

ЕМПАТИЈА - Давање и примање подједнако усрећује и оне који дају и оне који примају!

Зврковци волонтери 4-4 успешно су завршили пројекат "Сликовнице у чекаонице".

Сликовнице нису само прикупљали већ су веома креативно приступили и стварању нових прича. Одабрали су три медицинске установе у граду: Дом здравља "Хемикал" и др Бранкицу Јоцић, Стоматолошке ординације "Дентал"и "Мојсиловић". Циљ овог пројекта је пробудити љубав према читању и даривању.

Хвала дивним домаћинима! Слике

Read the rest of this entry »

Прваци у биоскопу, 23. мај 2018. год.

Posted 26.05.18.

Прваци, одељења 1 и 2, у Биоскопу 85 на пројекцији Д2 авантуристичког филма "Украдена принцеза". Малишани су уживали у авантурама витезова, принцеза и чаробњака. Свет магије побеђује љубав. Дечије широм отворене очи и гомила смеха, знак су добре забаве, као и новог искуства, Ниџе и Ахмеда.....♡♡♡ Слике

Read the rest of this entry »

Тесла и Пупин путевима славе, 10. мај 2018. год

Posted 10.05.18.

На факултету Сингидунум постављена је изложба Тесла и Пупин путевима славе. Ученици II разреда посетили су изложбу јуче и данас а IV разред ће имати прилику да је види сутра. Деца су активни посматрачи који вођени професорком Лором Петровић Петронић упознају Пупина и Теслу. Све похвале организатору. Слике

Read the rest of this entry »

Изложба лутака, април 2018. год.

Posted 27.04.18.

16. април - Присуствовали смо отварању изложбе лутака Александре Максимовић у Народном музеју. Убрзо је стигао позив да учествујемо у креативној радионици за децу. Девојчице 4-3 и 4-4 одељења са одушевљењем су прихватиле позив и уживале покушавајући да од материјала израде своје прве одевне комбинације за луткице. Диван креативан дан!

18. април - Ученици 1-3 и 1-4 посетили изложбу лутака Александре Максимовић Пролећно окупљање у Галерији Народног музеја.

27. април - И ученици 1-1 и 1-2 су посетили Народни музеј и уживали у свету лутки. Љубитељи ручних радова учествовали су у Радионици шивења. Остали су наставили дружење у дечјем парку испред Дома омладине. 
Пролећне играрије су коначно дошле на ред!!! Слике

Read the rest of this entry »

Дружење у Дечјој библиотеци, 23. април 2018. год.

Posted 24.04.18.

Дружење у Дечјој градској библиотеци ученика 1-1 и 1-2 - Након упознавања са услугама и садржајем библиотеке, сви прваци су постали бесплатно њени чланови. Топао пролећни дан био је надахнут дечјом прозом о несташној Тамари... а враголасти прваци ће сами сазнати крај приче кад је прочитају код куће.
Заменимо видео игрице читањем књига, као најбољим пријатељима за развој говорне културе. Слике

Read the rest of this entry »