Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Саопштење за јавност, 6. јуна 2017. године

Posted 14.06.17.

Основна школа „Сестре Илић“ добија Орден Светог Владике Николаја од Српске православне цркве

За укупан рад и допринос образовању, неговању верске културе и наставе, за изузетне резултате у ваннаставним активностима на културном и спортском плану, за постигнуте успехе на такмичењима, Његово преосвештенство господин владика Милутин доделиће Основној школи „Сестре Илић“ Орден Светог Владике Николаја.

Поред тога, најбољим ученицима школе (Богдану Гачићу, Ђорђу Петровићу, Аници Мићић, Милици Ранисављевић, Милици Вујић, Душану Божићу и Николи Радојичићу) биће уручене Архијерејске грамате.

Свечано уручење одржаће се у школи 18. јуна 2017.године са почетком у 18.00 часова и тим поводом Вас позивамо да присутвујете овом свечаном чину.

Директор школе
Горан Бојичић

 

Овим поводом добили смо честитку од наше пријатељске школе "Густава Шилиха" из Велења:

 

ČESTITKA

 

Vaša škola može se ponositi  sa svim rezultatima, koje ste godinama postizali na području obrazovanja  i sa mnogima vannastavnim aktivnostima,  kojih  dio smo i mi, učenici i profesori Osnovne škole Gustava Šiliha Velenje.

 

Ponosni smo, da smo vas upoznali i da sa svom odgovornošču zajedno gradimo naš  »Most prijateljstva«.

 

Povodom primanja  Ordena Svetog Vladike Nikolaja sa strane  srpske pravoslavne crkve ISKRENO VAM ČESTITAMO i želimo, da i dalje ustvarujete dečje snove i spremne jih šaljete u život.

 

Također ČESTITAMO  svim najboljim učenicima škole, kojim če biti  uručene Arhijerejske gramate.

 

Žao nam je, što tom prilikom nismo uz vas, što vam ne možemo stisnuti ruku i osobno vam poželeti, da nastavite rad, kojim se može ponositi vaša škola, vaše Valjevo i sva srpska prosveta.

 

Nazdravite i u naše ime i 

SRETNO do našeg ponovog susreta u septembru. 

 

Direktorica škole

Liljana Lihteneker

 

Velenje, 15. 6. 2017