Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Дан изазова и Спортске игре младих - 31. мај 2017. године

Posted 1.06.17.

Асоцијација Спорт за све Србије, као чланица TAFISA-е (Светске Асоцијације Спорт за све), по 24. пут је организатор велике Међународне манифестације ДАН ИЗАЗОВА. Анимирано је око 70 држава света са учешћем преко 60 милиона спортиста, рекреативаца и заљубљеника у физичке активности. 
У Хали спортова одиграна је рукометна утакмица. У екипама су учествовали Сава, Марко, Боки и Војкан из 3-4. Другари су им били подршка са трибина.Затим је цела дружина отишла на Пећину, и заједно са клинцима из 1-3 и 1-4 разреда активно учествовала у вежбању. Полигон су смислиле и са њима се дружиле наставнице Љиља Игњатовић и Марија Ножица.
Ученици 2. и 4. разреда наше школе, у оквиру Спортских игара младих, учествовали су у спортском такмичењу на Сењак терену - једна екипа 4.разреда дечака у фудбалу и на Студенту "Између две ватре", три мешовите екипе дечака и девојчица. Остали другари са учитељицама су са трибина бодрили такмичаре.

У оквиру Спортских игара младих одржан је и шаховски турнир. Павле Милутиновић, ученик 4-2, освојио је прво место. Честитамо!!!

Манифестације вредне одазивања због дечјег здравља, такмичарског духа и лепог дружења.
Учитељице Слађана Момић, Татјана Рељић, Светлана Јанић, Мирјана Тулимировић и Снежана Цветиновић Слике