Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Радио С и Згибовање у Ваљеву, 18. октобар 2017. год.

Posted 18.10.17.

Наш град имао је прилику да освоји реновирање дечјег парка или спортског игралишта по жељи, у надметању “Згиб зона”, које Радио С организује у склопу Каравана “Spirit of Youth”. Наиме, у такмичење је укључено 35 градова широм Србије, који се боре да збирно ураде што већи број згибова, не би ли победили и освојили ову нимало безначајну награду. “Згиб зона” је стигла данас, 18. октобра у Ваљево и дешавала се од 16 до 20 часова у Пољоприредној школи, паралелно са осталим активностима Каравана.

Екипа наше школе упутила се на заказану локацију бициклама, дала допринос у згибовима колико је год могла и показала умеће и у баскету. Квиз знања није дочекала због релативно лоше организације, требало је вртити се у град... Резултат такмичења у згибовима још увек не знамо, али важно је учествовати... А наши представници били су ученици 4-4, 8-1 и 8-2. Убедљиво највише згибова урадили су Марко, Лука и Бојан Савчић, ученици четвртог разреда.

Посебна част је да смо позвани да гостујемо у ТВ емисији "Променада" јер учествујемо на свим спортским дешавањима и плаве мајце са грбом Пете школе постале су свуда препознатљиве.

А свега тога не би било да није ентузијазма наставница физичког васпитања - Марије Ножице и Љиљане Игњатовић, која је и сама дала допринос укупном збиру згибова.

Ваљевци су за четири сата успели да ураде 12743 згиба. Свака част!  Слике